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Instagram-Hit: Süßes aus Paris

Ist es Foodporn oder FooTporn? Der Instagrammer DessertedinParis ist verrückt nach Patisserie und Schuhen. Die Folge dieser Leidenschaft: fantastische Fotos, die euch einen guten Eindruck von allen, derzeit in Paris angesagten Gebäckstücken liefern. Denn auch ein Kuchen ist der Mode unterworfen! 

Der israelische Dandy Tal Spiegel ist selbst patissier in Paris, und nebenbei schaut er, was seine Kollegen so fabrizieren. Seinen Schuh-Fetischismus und seine Torten-Liebe kombiniert er auf seinem Instagram-Account:  DessertedinParis. Jeden Tag veröffentlicht er ein neues Foto, das sowohl seine Schuhe als auch ein hippes Törtchen zeigt. Das Gute daran ist, dass man so alle wichtigen Namen und Kreationen der derzeit in Paris angesagten patissiers vorbeikommen sieht. Ein Griff aus der Instagram-Konditorei … 

Macarons von Pierre Hermé mit Orangenblüten, Ingwer und Rosenaroma 

Ok now that I managed to recover from the chocolate overdose, I can go back to the desserts of Paris, starting with this months special fetish macarons by @pierrehermeofficial @ph_carrement_chocolat with orange blossom, rose & ginger you still have 2 days to get this jewels! Shoes by @arama_shoes

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Karamel Paris, Schokoladen-Tartelette mit Erdnüssen 

I know your all starring at this chocolate perfection and just waiting to take a bite, as it looks soooo good. Made by chef @nicolashaelewyn from @karamel_paris_officiel this is the "Tarte chocolat cacahuète" with chocolate dough base, grilled salted peanuts, vanilla caramel and 66% dark chocolate ganache. Ok now I'm going to take a bite! Shoes by @mo_moustache

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Eclair mit Zitrone-Passionsfrucht von l’Éclair de Génie   

Today as the sun came out and the air is crisp, I'm in an exotic mood, headed over to @leclairdegenieofficiel with chef @christopheadam and try the passion fruit cream filled eclair along with a zesty fondant. Shoes by @arama_shoes

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Fraisier von Maison Pradier 

I here by declare strawberries season is here! And I shall receive it with this marvelous Fraisier by @maisonpradier made with a soft biscuit, vanilla mousseline cream and fresh strawberries. Happy Sunday everyone! Shoes by @georgegeorgesbottierparis

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Pain au chocolat (ja echt!) von  Chefkoch Johan Martin 

If there's one thing I'm always happy to do is to visit chef @johanmartinofficial and see his crazy amazing creations, just like this version of "Pain au chocolat" made with croissant dough and chocolat core for a perfect little breakfast. Isn't that just mesmerizing? Shoes by @faguo

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Tarte au citron vom Hotel Le Meurice 

A colorful stop on a rainy day at @lemeuriceparis to try chefs @cedricgrolet Mini Lemon Tart made with a tart base, lemon confit, lemon caviar, whipped yuzu ganache, almond lemon cream and fresh lemon. Shoes by @arama_shoes

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Himbeer-éclair von Angélina 

It's pink eclair day, I can feel it. Lucky me I have one of those from @angelina_paris and chef @christophe.appert made with raspberry cream, passion fruit ganache and raspberry icing. Shoes by @bobbies

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Schokoladen-Törtchen von Stohrer  

A day that starts with a chocolate tart is destined to be a great day, specially if the tart is from @stohrer made with sablé base, 66% chocolate ganache and hazelnuts and served with my @faguo shoes.

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Cheesecake mit Cassis und Spekulatius von Jonathan Blot, dem neuen Star der Patisserie Acide 

TBT! A year ago I took a photo of this cake and I didn't like it so today I went back to @foudepatisserie shop and got the @acidejonathanblot cheesecake with cassis confit and speculoos base. Now I feel complete! Shoes by @faguo

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Paris-Brest mit Sesam von Gâteau Thoumieux 

I love sesame! So I went to @gateauxthoumieux and chef @alexislecoffre to try the new "Paris-Brest sésame" with choux base, feuillétine of sesame, sesame praliné and sesame cream, take it and walk a short distance to eat it under the Eiffel Tower. Shoes by @asos

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Tarte au citron, gebacken vom Instagrammer Tal Spiegel höchstpersönlich 

Surprise Wednesday! Today on Desserted, a lemon mint tart by yours truly, mit is ade with a crunchy dough base, confit of lemon and mint, lemon cream and italienne meringue and lime zest made with my new @pavonitalia molds. Soon I will also give you the recipe, I promise… shoes by @rivieras_france

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Weitere Kuchen und Schuhe aus Paris unter:  Deserted_in_Paris 

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